Lantbrukskonsult – Aktuellt

Lovang Lantbrukskonsult AB bildades 1981 och har kontor i Vikingstad, Östergötland. Vi är främst inriktade på rådgivning inom odling, produktionsekonomi och miljö. På konsultföretaget finns idag 13 rådgivare anställda (motsvarande 9 heltidstjänster). Våra kontraktskunder finns i Östergötland med närliggande län. Tillfälliga uppdrag utförs över hela landet.

Intresserad växtodlingsrådgivare
Vi söker nu en ny medarbetare då en av växtodlingsrådgivarna gått vidare till nya utmaningar. Dina huvudintressen kan lika gärna vara tröskgrödor som specialgrödor, konventionell eller ekologisk odling eftersom vi internt har goda möjligheter att omfördela olika typer av arbetsuppgifter. Sökande får gärna ha arbetslivserfarenhet från lantbruksbranschen men det är inget krav. Din viktigaste egenskap är att du har ett stort engagemang och intresse för växtodlingsfrågor. Som rådgivare i Lovanggruppen ingår du i ett tryggt erfaret team med gemensam kundbas och budget där det finns stort utrymme för egen fortbildning. Tjänsten är omväxlande med både kontorsjobb och fältarbete och innehåller stora mått av frihet.

Vi önskar din ansökan senast den 17 jan. Intervjuer sker dock löpande varefter ansökningarna kommer in så tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.  Ansökan sänds till konsult@lovang.se eller Lovang Lantbrukskonsult AB, Trådgatan 2, 583 71 Vikingstad.

Vid frågor kontakta VD Ulrik Lovang, 013-23 44 91, 0706-43 44 69, ulrik.lovang@lovang.se